Oferte Cazare - Litoral Larnaca, Larnaca, Cipru ☀️ 2023

Cazare - Litoral Larnaca 2023

    Larnaca  este unul dintre cele mai frumoase orașe de pe litoralul Insulei Cipru, acesta bucurându-se atât de zumzetul unui oraș cosmopolit și monden, cât și de calmul unei destinații de vacanță autentic mediteraneene. În centrul istoric al orașului Larnaca veți descoperi cele mai interesante obiective turistice, precum și numeroase restaurante și cafenele. Luați masa la unul dintre localurile de aici și experimentați savoarea preparatelor locale. Apoi bucurați-vă de o plimbare de-a lungul zonei de promenadă ce mărginește plaja Finikoudes, cea mai populară plajă a stațiunii  Larnaca . De aici veți ajunge cu ușurință în portul  Larnaca , unde vă veți putea încânta privirile cu un apus de soare cu totul spectaculos.


 


Citeste mai mult

Litoral Larnaca 2023 face parte din regiunea Larnaca din Cipru.

In Larnaca sunt 96 hoteluri, din care 3 hoteluri de 5 stele, 16 hoteluri de 4 stele, 51 de hoteluri de 3 stele, 26 de hoteluri de 2 stele.

Filtre Litoral Larnaca 2023

Filtreaza hotelurile din Larnaca pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Larnaca pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Golden Bay Beach Hotel incepand cu 1,021.00 €
Plecare 18 Iunie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Lordos Beach incepand cu 611.00 €
Plecare 12 Decembrie 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Quality Lodge, Bw Premier Collection incepand cu 1,124.00 €
Plecare 18 Iunie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Radisson Beach Resort incepand cu 721.00 €
Plecare 20 Decembrie 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Samirana Boutique incepand cu 734.00 €
Plecare 18 Iunie 2023, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Larnaca, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Larnaca - orașul în care vă puteți petrece o vacanță de vis

 Turiștii însetați de senzații tari trebuie neapărat să experimenteze Thrill Seeker Ocean Racer. Aceste îmbarcațiuni au la bord 10 persoane și pe cei doi membri ai echipajului. Viteza pe care o atinge ambarcațiunea o să vă producă fiori încât o să doriți să repetați experiența. Orașul Larnaca își datorează o parte din popularitatea de care se bucură și istorie sale captivante. Unul dintre cele mai interesante edificii pe care le pot vizita turiștii care aleg să-și petreacă vacanță în Larnaca este Biserica Sfântul Lazăr. Lăcașul de cult ortodox datează din secolul al IX-lea și se evidențiază atât datorită arhitecturii exterioare, cât și atracțiilor pe care le veți descoperi odată ce veți păși în interiorul său. Astfel, veți putea admira un iconostas îmbrăcat în aur, mobilier din lemn sculptat manual și o serie de icoane cu sute de ani vechime. Cu 6 zile înainte de Paște, în ziua Sfântului Lazăr, în Larnaca se organizează o procesiune religioasă, la care, dacă aveați prilejul, vă sfătuim să participați și dumneavoastră.

 Mănăstirea Stavrovouni este una dintre cele mai controversate locații din Larnaca, deoarece interzice accesul persoanelor de sex feminin. Lăcașul de cult este situat într-o zonă deluroasă, în apropierea orașului Larnaca, astfel încât vă veți putea bucura de priveliști senzaționale asupra orașului. Dacă în lăcașul de cult principal au acces doar bărbații, trebuie precizat că există o bisericuță mai mică unde au acces și femeile. Mănăstirea Stavrovouni, cunoscută și ca Mănăstirea Sfintei Cruci, a fost fondată  în anul 327 de către Sfânta Elena, mama împăratului Constantin cel Mare. Există o legendă extrem de interesantă în legătură cu construcția acestei mănăstiri. Se spune că în anul 326, Sfânta Împărăteasă Elena a plecat la Ierusalim pentru a descoperi crucea pe care a fost răstignit Iisus Hristos, însă nimeni nu a putut să-i ofere un răspuns. În cele din urmă, Elena a întâlnit un călugăr bătrân pe nume Iuda, care după trei zile de rugăciune i-a dezvăluit împărătesei cum să afle crucea pe care a fost crucificat Hristos. Elena a descoperit cele trei cruci, iar pentru a afla care era crucea lui Iisus, a fost adus trupul unei femei moarte, iar când a atins lemnul sfânt, femeia a înviat în chip miraculos. Împărăteasa Elena a luat jumătatea din lemnul sfânt și a pornit spre Constantinopol, însă corabia sa a fost prinsă de o furtună și a trebuit să acosteze în Litoral. În noaptea petrecută în Litoral s-a întâmplat o minune, crucea s-a ridicat și a strălucit deasupra locului în care se află astăzi Mănăstirea Stavrovouni, iar Elena a decis ca aici să se construiască un lăcaș de cult închinat Sfintei Cruci. 

poza Larnaca - orașul în care vă puteți petrece o vacanță de vis

     Portul de agrement din stațiunea Larnaca este o loc încărcat de farmec, pe care ar fi păcat să nu-l vizitați. Veți observa că în zona Larnaca Marina viețuiesc o grămadă de pisici fără stăpân, multe dintre ele sunt obișnuite cu turiștii și în consecință sunt extrem de prietenoase. Portul de agrement din Larnaca este o locație extrem de romantică, mai cu seamă, la lăsarea serii. De asemenea, puteți veni în port pentru a admira apusul de soare, care este cu totul spectaculos. Nu poate exista turist care să viziteze Larnaca fără a vizita și Castelul Medieval din Larnaca. Castelul datează din perioada medievală și găzduiește o mulțime de artefacte care datează din perioada de glorie a orașului Larnaca. Deși este unul dintre cele mai micuțe castele de pe cuprinsul Insulei Cipru, Castelul Medieval din Larnaca nu este lipsit de farmec și vă va purta într-o adevărată călătorie în trecut. Pasionații de istorie, dar nu numai, trebuie neapărat să viziteze acest castel. 

poza Larnaca - orașul în care vă puteți petrece o vacanță de vis

   Litoral este una dintre cele mai frumoase insule din Marea Mediterană, motiv pentru care se bucură de plaje spectaculoase, potrivite pentru sejururi estivale relaxante.  Plaja Mackenzie este o adevărată bijuterie a stațiunii Larnaca. Plaja este acoperită cu nisip fin, de culoare aurie, iar apa mării este limpede și se adâncește treptat, motiv pentru care plaja este potrivită și pentru familiile cu copii mici. Pentru o experiență cât mai confortabilă și relaxantă, turiștii pot închiria șezlonguri și umbrele, iar pentru gustări și băuturi au la dispoziție mai multe localuri.

Turiștii care doresc să se bucure de experiențe noi pot vizita Larnaca Olympic Shooting Range. Poligonul de tragere din Larnaca este un mediu sigur, unde turiștii pot exersa tragerea la țintă. Aceștia vor fi monitorizați în permanență, iar personalul calificat le va explica tot ceea ce trebuie să știe pentru a se bucura de această experiență în perfectă siguranță. Le vor fi făcute și fotografii, astfel încât să rămână o amintire plăcută. Pe cuprinsul Larnaca Olympic Shooting Range funcționează și un restaurant cu preparate tradițional cipriote. 

poza Larnaca - orașul în care vă puteți petrece o vacanță de vis