Oferte Cazare - Litoral Larnaca, Cipru ☀️ 2023

Cazare - Litoral Larnaca 2023

   Fermecătoarea regiune de coastă Larnaca este o destinație de vacanță unde istoria și modernitatea se amestecă și dau naștere unui mozaic încărcat de cultură și soare. Larnaca este o destinație ce își încântă vizitatorii datorită atmosferei sale și a ospitalității.  Larnaca este considerat ca fiind cel mai vechi oraș din Insula Cipru, bucurându-se de o istorie de 10.000 de ani. Acum sute de ani în urmă orașul Larnaca era cunoscut sub numele de Kition sau Citium . Se crede că orașul Larnaca a fost ridicat de Khittim, fiul cel mare a lui Noe. Dată fiind amplasarea sa geografică, Larnaca a fost în permanență ținta raidurilor cotropitorilor. În decursul lungii sale istorii, orașul Larnaca s-a situat sub stăpânire greacă, persană, romană, egipteană, otomană, venețiană și britanică.   Orașul s-a dezvoltat vertiginos în anii ´70, reușind să devină una dintre cele mai importante destinații de vacanță a Ciprului.

Citeste mai mult

Regiunea Litoral Larnaca 2023 face parte din Cipru.

In regiunea Larnaca sunt 96 hoteluri, din care 3 hoteluri de 5 stele, 16 hoteluri de 4 stele, 51 de hoteluri de 3 stele, 26 de hoteluri de 2 stele.

Filtre Litoral Larnaca 2023

Filtreaza hotelurile din Larnaca pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Larnaca pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Flamingo Beach incepand cu 434.00 €
Plecare 18 Iunie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Flamingo Beach incepand cu 434.00 €
Plecare 18 Iunie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Radisson Beach Resort incepand cu 721.00 €
Plecare 20 Decembrie 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Island Boutique Hotel incepand cu 1,257.00 €
Plecare 18 Iunie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Saint Elena Boutique Hotel incepand cu 340.00 €
Plecare 18 Iunie 2023, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Art & Wine Studios And Apts incepand cu 777.00 €
Plecare 18 Iunie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Les Palmiers Beach incepand cu 561.00 €
Plecare 18 Iunie 2023, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Tuck Inn Hotel incepand cu 417.00 €
Plecare 18 Iunie 2023, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Larnaca, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Alegeți să petreceți un sejur fermecător în stațiunea Larnaca

    Orașul Larnaca este locuit de circa 72.000 de persoane, este o importanță stațiune turistică a Ciprului, fiind totodată și al doilea port comercial al insulei. Orașul este deservit de un aeroport internațional, ceea ce este un mare plus în ceea ce privește turismul. Pe cuprinsul orașului Larnaca veți descoperi clădiri cu arhitectură tradițională, taverne, magazine ce comercializează obiecte de artizanat, situri istorice, muzee și monumente religioase. La o simplă plimbare prin zona veche a orașului Larnaca veți putea să vă faceți o idee despre trecutul glorios al acestei zone a Insulei Cipru. Orașul modern Larnaca se combină în mod armonios cu spiritul care domină vechiul Kition și pune la dispoziția turiștilor plaje frumoase și nisipoase, o zonă de promenadă plină de viață, unde turiștii vor descoperi cafenele, restaurante, magazine de brand și altele.

    Biserica Bizantină Agios Lazaros ( Sfântul Lazăr) este unul dintre cele mai importante monumente bizantine de pe cuprinsul întregii Insule Cipru. Biserica datează din anul 900 d. Hr. și se face remarcată datorită scenei din Noul Testament, în care Lazăr din Betania este înviat din morți de către Iisus Hristos. Lăcașul de cult se crede că a fost construit peste mormântul lui Lazăr, deoarece aici a fost descoperit un mormânt cu inscripția “Lăzăr, mort patru zile, prieten a lui Hristos”. Biserica Sfântul Lazăr din Larnaca a fost puternic afectată în anul 1970, în urma unui incendiu. Cu această ocazie a fost distrusă o parte a iconostasului, acesta fiind refăcut între anii 1972-1974. Cu ocazia lucrărilor de restaurare din anul 1972, sub altarul lăcașului de cult s-a descoperit un sarcofag de marmură albă cu resturi umane despre care se crede că ar aparține Sfântului Lazăr.

poza Alegeți să petreceți un sejur fermecător în stațiunea Larnaca

   Zona de promenadă Palmiers este una dintre cele mai plăcute zone de divertisment de pe litoralul stațiunii Larnaca. Aici se organizează cele mai importante spectacole și festivaluri din oraș. Printre atracțiile turistice ale stațiunii Larnaca se numără și Lacul Sărat Larnaca, un lac natural cu o suprafață de 2,2 kilometri pătrați. Pe cuprinsul lacului viețuiesc numeroase specii de plante, păsări și mamifere. Castelul medieval din Larnaca a fost fondat de către bizantini în secolul al XII-lea. În prezent găzduiește un muzeu și un teatru. Hala Sultan Tekke datează din secolul al XVIII-lea și se crede că a fost construit peste mormântul lui Umm Haram, mama adoptivă a profetului Mohamed. În Larnaca turiștii vor putea admira și un vechi apeduct cu coloane grandioase. În timpul sejurului în Larnaca nu doar că veți putea vizita o mulțime de obiective turistice, ci vă veți putea bucura și de plaje. Trebuie menționat faptul că plajele din Larnaca au un farmec cu totul deosebit, fapt ce se datorează palmierilor. Plaja Mckenzie este zona cea mai încărcată de distracție a stațiunii Larnaca și chiar a Insulei Cipru. Zenobia Wreck e considerat ca fiind cel mai bun sit de scufundări din lume. Plaje fermecătoare, numeroasele obiective turistice și localuri fac din Larnaca una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Cipru, fiind vizitată de turiști din întreaga lume. 

poza Alegeți să petreceți un sejur fermecător în stațiunea Larnaca

Top hoteluri cu piscină din stațiunea Larnaca

     Stațiunea Larnaca este o stațiune modernă, care se bucură de o faleză extrem de atractivă, de-a lungul căreia sunt dispuse numeroase cafenele și taverne. Palmierii oferă litoralului din Larnaca un farmec oriental. În partea nordică a zonei de promenadă, turiștii vor descoperi portul și fortul orașului Larnaca.

Citeste mai mult.